Rentvandsanlæg til en forkælet hund

Rentvandsanlæg til en forkælet hund

rentvandsanlæg

Hvis man lige som jeg, elsker sin hund mere end noget andet på planeten, kan det nogle gange være svært at vise sin kærlighed uden at overdrive. Det er også tilfældet for mig denne gang. Jeg har desværre fået opdraget min hund til at være kræsen. Mere specifikt skal dens vand være helt rent, allerhelst direkte fra vandhanen, for at den gider at drikke det.

Sådan startede det.

Jeg skal her fortælle om hvordan et rentvandsanlæg blev en udgift som jeg ikke kunne komme udenom.

Jeg købte en hvalp, labrador, af en af mine kammeraters bekendte, da hvalpen var 6 måneder gammel. De gamle ejere havde købt den til deres pige, men hun havde allerede mistet interessen i den stakkels hund. Samtidigt kunne de voksende ikke finde ud af at opdrage hunde, så den endte med at være en terrorist i hjemmet. Jeg havde længe ønsket mig en hund, og det her var en god mulighed for at træde til.

Det var i maj at jeg købte hunden, og derfor opstod der en masse udendørs projekter for mig, inden for kort tid. Ved siden af mit skur havde jeg en vandhane, og en dag hvor jeg stod og tappede vand, kom Theo (hunden) over for at drikke af det rindende vand. Det syntes jeg naturligtvis var sjovt, så derfor var de sådan at han fik vand de næste mange uger, imens at vi gik ude og arbejdede. Det var en dårlig idé.

Når hunden skal i bad, kan man med fordel anvende engangshandsker. Læs vores artikel om engangshandsker her.

Rentvandsanlæg blev redningen i sommervarmen.

Pludseligt kunne jeg ikke få ham til at drikke vand af sin vandskål mere, fordi at han havde vænnet sig til at drikke af vandhanen. Jeg gik derfor online for at se om andre var endt i samme situationer som mig, og der var én anden. Han havde løst det ved at give sin hund vand i vandskålen fra et rentvandsanlæg.

Jeg ringede derefter til en webshop, som solgte rentvandsanlæg og han havde faktisk hørt om kræsende hunde før, som var begyndt at drikke rentvand. Jeg bestilte derefter et rentvandsanlæg som blev leveret 3 dage senere.

Selvom det var rigtigt dyrt at løse det på den her måde, så virkede det heldigvis. Min elskede Theo var igen tilbage på ret køl med at drikke vand fra sin skål. Faktisk endte det med at jeg fandt en løsning hvor jeg kunne bruge rentvandsanlæget i mit murefirma, så det endte med at jeg var rigtig glad for investeringen.

kfadmin