Den klassiske blå engangshandske

Den klassiske blå engangshandske

Engangshandsker

Engangshandsker er det mest anvendte redskab, på arbejdspladser som skal fremtræde sterilt. Det er et fantastisk redskab som er billigt at producere og som nemt kan bortskaffes efter anvendelse. Alle steder hvor bakterier fra huden helst ikke skal skabe interferens med en process, ønsker man at have et sterilt arbejdsområde.

Hvad er den blå engangshandske lavet af?

Man kan få engangshandsker i mange forskellige materialer. Latex var på et tidspunkt det mest udbredte, fordi at det er det billigste. Dog er latex et af de materialer i verden, som allerflest mennesker er allergiske overfor. Derfor er produktionen af latex handsker langsomt blevet byttet ud med nitril handsker. Nitril engangshandsker udløser ikke en allergisk reaktion hos folk, og er næsten lige så billige i produktion. Nitril er også et stærkt materiale, selvom det er meget tyndt. Dog er det ikke lige så stærkt som latex.

Engangshandsker er udover at beskytte andre med bakterier fra din egen hud, også et rigtig godt værn for folk som arbejder med kemikalier, som helst ikke skal i kontakt med huden. Det kunne være stærke syre/baser.

Leder du efter en god og billig leverandør af engangshandsker, kan du følge dette link til vores favorit leverandør.

Hvem køber typisk engangshandsker?

Nogle af de største forbrugere af engangshandsker er laboranter og tatovører. Laboranter giver næsten sig selv, ud fra ovenstående beskrivelse af anvendelsen af engangshandsker. Det er typisk at man ikke ønsker at anbringe bakterie kolonier, i ens forsøg i laboratorier. Ligeledes ønsker man ikke at få spilde saltsyre på ens fingre. Hvis man har handsker på kan man nå at få engangshandsken hevet af, og vasket sine hænder, inden at syren får ætset sig igennem handsken.

Tatovøre vil også rigtigt gerne undgå af få spredt bakterier fra deres egen hud, over på deres klienter. Årsagen er at når man bliver tatoveret, så bliver der lavet tusindevis af små åbne sår, som man får sprøjtet blækken ind i. Da betændelse i en tatovering betyder at huden sandsynligvis betyder at blækken bliver presset ud af huden af betændelsen. Betændelse opstår som en reaktion på fremmede bakterier, og derfor er det i alles bedste interesse at tatovøren benytter handsker. Når man er blevet tatoveret vil man gerne beholde sin tatovering. Som tatovør har du ikke lyst til at folk snakker om hvordan der gik betændelse i den tattoo som du har lavet.

kfadmin

Skriv et svar